Představujeme kolekci booso CHOOSE HAPPY

Představujeme kolekci booso CHOOSE HAPPY

Je to tady! První drop z nové kolekce booso s názvem CHOOSE HAPPY právě dorazil a nemůžeme se dočkat, až vám jej představíme.

CHOOSE HAPPY není jen název kolekce, je to připomínka žít život s radostí a vděkem za malé věci. Každý kousek oblečení v této kolekci nese poselství optimismu a pozitivního přístupu ke každodennímu životu, inspirován tou nejlepší verzi sebe sama. Vyberte si být šťastní s CHOOSE HAPPY!

Zimní úprava oblíbených teplákových souprav

Znovuobjevte vaše oblíbené teplákové soupravy, které prošly speciální zimní úpravou. Víme, jak důležité je, aby dětem bylo v chladnějších měsících teplo, a přesto vypadaly stylově. Tyto sady jsou nyní ještě měkčí a teplejší. Barvy jsem vybírala s ohledem na to, aby skvěle ladily mezi sebou. Ať už preferujete smíšené kombinace nebo si oblíbíte monochromatický vzhled, máme pro vás něco, co vás nadchne.

Vesty, které zbožňujete

Kdo z vás nemá rád booso vesty? Opravdu jsou vaše all time favourite.  A já se nedivím. V nové kolekci přicházejí v osvěžujících barvách modré a lila, které perfektně ladí s ostatními kousky z booso. A pokud máte rádi novinky,  oboustranná teddy vesta vás rozhodně nenechá chladnými. Je tak roztomilá, že ji budete dětem dávat pořád! A ony je nebudou chtít sundat.

Šťastné kočičí tričko

Nesmíme zapomenout ani na nové kočičí tričko. Představuje radost a veselí, které kolekce CHOOSE HAPPY nese v sobě. Černá kočka naopak. :)

Omezené množství

Ráda bych vám připomněla, že všechny kousky jsou v omezeném množství. Pokud vás tedy něco zaujme, doporučuji neváhat. 

Doufám, že se vám nová kolekce líbí tak jako mě. Já už se těším další drop, který dorazí do měsíce.